ŞANLIURFA / SURUÇ - Suruç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Suruç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BARIŞ Mah. Yoğurtçular Sokak No49 SURUÇ ŞANLIURFA
Vizyon
Suruç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hizmet üretimine ağırlık veren bir orta öğretim modeli ile mesleki ve akademik eğitimi bir arada benimsemektedir. Buna göre öğrencilerimizi bölgemizin üst düzeyde de ülkemizin kalifiye eleman ihtiyacını gidermeye yönelik kaynakları tüketen değil yaratan kalitesinden ödün vermeden hareket etmektedir. Mesleki eğitimin yanında akademik eğitimde de varım diyebilen eğitim ve öğretim çalışmalarıyla uluslar arası standartları hedefleyen düzeydedir. İdari kadrosu, öğretim kadrosu, öğrenci, veli ve çevre ile tam uyum içerisinde sürekli eğitim sürekli üretim anlayışıyla model olmayı amaçlar.
Misyon
Evrensel yaşam tehlikelerle doludur. Tüm canlılar için tehlikeyle ne zaman, nerede ve ne şiddette karşılaşılacağı belirsizlik yaratır. Eğitim bireyin yaşamsal tehlikelerle başa çıkabilmesinde belirsizlikleri minimize eden temel etkendir. Suruç Ticaret Meslek Lisesi’nin misyonu, evrensel tehlikelere karşı yetiştirdiği bireylerin çağdaş, bilimsel, teknolojik ve kültürel bilgi birikimine sahip, mesleki ve akademik eğitimlerini arttırabilecekleri etken eğitim ve öğretim ortamlarını oluşturmaktır.
Öğretim Şekli :Tam GÜn
Başlama Saati:07:50 Bitiş Saati :15:40